Život iz pakla: Svekar rekao “ja ću ti napraviti dijete” i onda me napastovao! Odnijela sam mu ručak i vidjela da MENI TU SPASA NEMA (FOTO)

Mi smo danas za vas donijelu jednu pricu koja je zaista uznemirijuca a ovo nam dolazi inace iz Srbije. Ovo je slucaj koji je nesretna zena odlucila da podijeli a vjerujemo da za va ovo niko nikada ne bi saznao da nije dosla na Jutarnji program kod Jovane Jeremic i sve je ispricala. Pogledajte o cemu se radi.

Svoju jako tesku pricu je podijelila dok bude gost na TV PINK” Ako ne moze ja cu ti napraviti dijete.” rekla je Tayana citirajuci svog svekra koji ju je si lovao nakon rucka koji je bio u nedelju.

Kada je pobjegla od svega, od svekrva ona se ponovo udala i njen mus je pokusao da se objesi novi a ona je odlucila da ponovo pocne i svoj treci brak a onda je rekla koji je to razlog njene udaje bio.

“Udala sam se samo da bi bila udata, a nikada nisam imala stras prema porodici, prema braku.” – zapocela je ona svoju jezivu pricu.

Ono sto se zatim desilo ja ne bi nikada nikome pozelila da se desi.- rekla je Tayana te je opisala kakvo je to stravicno nasilje ona prozivjela.

“Poceo me vuci tamo a ja sam shvatila da nemam kamo da pobjegnem pa me obuzeo strah jer mu se nisam mogla oduprijeti i nisam mogla nikako da se spasim.” – rekla je ona. Njen svekar je govorio mnogo primjedbi a spomenuo je i sina “Ne brini mozda nece moci da rodi dijete.” Svekar je pokazao na sina i rekao : “Ja cu da ti dam dijete,” Svekar je reko sve to.