Ja maštam da budem sa starijim čovekom od 50 godina ! IMAM 32 godine i svi koji to zadovoljavaju zelim da mi se jave! (FOTO)

Moje ime je Silvija, stanovnica Mostara u Bosni i Hercegovini. Sada imam 32 godine.Kroz svoj zivot sam prosla dosta tog ali ni ti jedna veza me nije toliko ispunila. Poslednja veza mi je bila sa muskarcem od 43 godine a prije toga bila sam sa jednim od 18 godine. Svakoj vezi je wsve drugacije bilo, neki su uz mene bili radi potrebe intimne, sopinga, podrske i druzenja. Tokom nekog vremena nosial sam se sa razlikama sa svojim partnerima ali sa vecinom smo se razisli.

Ja sad zelim nekog partnera koji je u pedesetim godinama. Osoba koja je puna samopouzdanja, koja cijeni i zeli zene kao mene. Cijenim nekog ko ce nece htjeti puno od mene a istovremenu necu osjecati da zeli da me kontrolise. Veselim se podrsci osobe koja ce uz mene da bude.

 

JA jako VOIM da putujem i to radim sigurno osam put na godinu. Vazno mi je da odem iu zemlje,ili makar iz gradova da bi se opustila.

Smatram da je jako vazno da se sve zene brinu o sebi o svojoj lkepoti. Ja sam osoba koja voli prirodnu ljepotu ali ne podrzavam nikakve operacije po tijelu. Ne zelim da mi hirurzi mijenjaju izgled jer zelim da budem zena kakva jesam.Ako se pitate o detaljima kao sto je velicina grudi ja smatram da se to ne mora isticati. Umjesto toga pozivam vas sve upoznate moje unutranje i vanjske ljepote.