Jako velika tuga u porodičnom domu RAŽNATOVIĆA! Ceca i Anastasija slomljene, od tuge ne mogu da dođu do riječi! PORUČILE U SUZAMA: “POČIVAJ U MIRU.”

Pjevačica Ceca RAžnatović spada u red jako popularnih pjevačica pa su jojd ali i nadimak “Srpska majka” ona je zadnjih 30 godina na nasoj sceni i tu hara i zari i pali. Ona je neko ko ima iza sebe karijeru koja je uspješna a sto se tice njenog privatnog zivota iz braka i ljubavi je dobila sina Veljka i kcerku Anastasiju koja je odlucila da krene njenim stopama i ona je usla u muzicke vode.

Ono sto je i CECU ALI I njenu porodicu jako potreslo jest smrt poznatog pjevača Bore Drljača, jesu se rijetko pojavljivali skupa ali Ceca je svog starijeg kolegu jako postovala, cijenila i voljela i zaista je bila tu uz njega svo vrijeme.

 

Od njega su se oprostili sve njegove kolege a ovaj put se oglasila i Ceca i Anastasija povodom cijelog ovog slucaja. Ceca je na Kipru u porodičnom dobu i tu je nju zadesila ova vijest koja je bila jako neugodna i bolna. Ona je odlucila odmah da se oglasi na društvenim mrežama gdje je i napisala: “pocivaj u miru legendo nasa-” Anastasija se isto tako oglasila na tviteru sa jednim tvitom slikom Bore Drljace.