Prvi komšija je penzioner i živi sam bez ičije pomoći: IMA NJEMAČKU PENZIJU,DOBROSTOJEĆI! “Donijela sam mu jelo a onda je ovo zatražio od mene…?”

Današnje vrijeme je takvo pogotov po pitanju novca i raznih dešavanja koja su bliski povezana sa tim. Veliki broj ljudi ne bira sredstva kada se radi oko toga do dolaska i onda dodje do velikih problema i osuda od strane drugih ljudi. Veliki broj mladih djevojaka je sada sa starijim muškarcima i jasno je svima da je to sve radi novca a ne radi ljubavi i neke ljepote.

 

 

Djevojke koja je zivjela sama, sa svojom majkom, koja se borila i koja je radila kao cistacica u jednoj skoli i imala je novca samo da pokrije neke osnovne troškove, brinule su se o jednom stanaru, o jednom komsiji koj ije jako star ali je dobro finansijski situiran to jeste njegova penzija je bila 1.500 eura pa ih cesto je placao da one pomognu i da kupe hrane.

Majka je u tom trenutku zurila na posao, pa je svoju kcerku tada zamolila da pomogne djedu, da ga obidje i da mu napravi kafu jer on ne popije dok ona ne dodje. u jednom momentu dešava se da je djed nju uhvatio za ruku i pitao je da se uda za njega, cim postane punoljetna. Na Faceboku djevojka je odlucila da podijeli svoju pricu te je i pitala za savjet jer ni sama nije znala sta da radi u ovom trenutku.

Recite nam koje je vaše misljenje o svemu ovome?