Javnost zabrinuta, mole se za nju! Ana Bekuta hitno potvrgnuta operaciji u Austriji! Stanje nimalo nije jednostavo (FOTO)

Iznenadni nestanak Ane BEKUTE sa televizijskih emisija i ekrana jednostavno je izazvalo zabrinutost medju njenim pratiocima. Spekulacije oko toga sto je nema su bile brojne a neki su govorili da je otisla u inostranstvo radi kozmetickih pobolsanja dok su dugi vjerovali da se ipak radi o nekim licnim stvarima iz njene prodoice. Osim toa neki su govorili da su spekulacije opravdane radi posljedice bolesti.

Nedavno je podvrgnuta vitalnoj operaciji koja se desila u Austriji te je to pokazalo koliko je Ana spremna da se bori i koliko hrabrosti ima u zelji za sto boljim oporavkom. NEOČEKIVANO se desio zdrastveni problem ali sreca pa ga je na vrijeme otkrila. Potreba za operacijom je bila nesporna a ona je odlucila da to bude Beč.

Sagovornica kaze da se nada da ce ona sve ove prepreke da savalda. Oni u njenom unutrašnjem krugu bliskih ljudi znaju da je jako tesko sresti se sa nekim poteskovama i dive se tome da je ona jako tvrdoglava da oporavi se i nastavi dalje. Mi sada mozemo da kazemo da Ani Bekuti zelimo brz oporavak i pored toga i dobro zdravlje. Ona je rekla da ce nastaviti sa svim svojim aktivnostima u mjesecu maju.