Pogledajte luksuznu kuću Jašara Ahmedovskog u Turskoj koja oduzima dah! U DVORIŠTU VELIKI BAZEN, ZELENILO OKOLO, PRAVI RAJ! Jedan detalj sve iznenadio, komentari se samo NIŽU

Jašar Ahmedovski sada zivi u jednom od turskih ljetovališta pa je odlucio da pokaze svima kako to izgleda njegovo imanje. Na drustvenim mrežama jako cesto mozemo da vidimo slike koje zaista oduzimaju dah. Jasar je prema izjavama medija rekao da je jako zadovoljan sa svim sto ova zemlja daje, a samim tim i klimom i nacinom ziviota.

“Moj omiljeni mjesec je MAj i to je divno vrijeme za posjetiti. Ali ja sam osoba koja se zaista klonim visokih temperatura. Obicno volim da isplaniram svoj boravak 15 dana krajem maja ili pocetkom juna. osim toga uvijek se trudim doci u septembru i oktobru.”

 

Ovdje je zaista opusten okruzenje i divne drustvene intereakcije koje sluze za povecavanje privlacnosti ovog modernog mjesta po sebi, i jednostavno izdvajaju ga kao turisticko zariste kao sto je i Antalija. Sa velikim samopouzdanjem je Jasar rekao: “Moja sposobnost da edikasno prenesem poruke i bez napora razumijem mnogo rijeci. Moram da priznam da sam zaista napredovao u ovom pogledu i ponosan sam na sebe.