“JE L’ ZNAŠ TI KO TI SJEDI U EMISIJI?” – Žestok okršaj Karleuše i Sanje, pljuštale prozivke: “Misliš da si dobar primjer?”

Video koji prikazuje posetu Jelene Karleuš 20-godišnjoj Sanji Marinković brzo je stekao ogromnu popularnost na raznim platformama.

Jelena Karleuša je poznata po svojoj otvorenoj prirodi i sposobnosti da se uključi u javne rasprave sa raznim ličnostima iz industrije zabave. Nedavno se upustila u niz verbalnih napada na Tee Tairović i njen nastup na Trgu Republike, manifestaciji povodom proslave pravoslavne Nove godine. Vidljivo je da se Karleuša ne suzdržava u iznošenju mišljenja.

Video snimak Jeleninog gostovanja u emisiji Sanje Marinković 2003. godine ponovo se pojavio i ponovo privlači pažnju. Brojni gledaoci su smatrali da je njihov razgovor bio krajnje neugodan i neprijatan. To je prvenstveno zbog Sanjinih kontinuiranih pokušaja da namjerno provocira Jelenu, što se vidi na snimku.

Sanja je postavila pitanje, pripisujući nedostatak kasnijih dostignuća pojedincu koji je nekada bio najuspješniji izvoznik. Kao odgovor, Karleuša je osporila ovu tvrdnju, postavljajući pitanje da li postoji bilo kakav dokaz ili konkretan slučaj koji bi potkrijepio tvrdnju da nije postigla uspjeh.

Sanja je upitala: „Jesi li razmišljao šta će biti tvoj sledeći veliki poduhvat? Možda bi i mama ili neko drugi trebalo da razmisli o tome?

“Da li ste uopšte upoznati sa pojedincima koji su prisutni u vašem programu? Da li imate saznanja o mom identitetu? Neophodno je razlikovati kada mi postavljate pitanja o konkretnim pojedincima i njihovim postupcima”, izrazila je čuđenje Jelena, što je navelo Marinkovića da se dalje raspita: “Ne želite da priznate svoje veze s muškarcima koji su smatrani strašnim figurama… Da li zaista vjerujete da služite kao pozitivan uzor?” upitala je Sanja.

Kako je njihov razgovor odmicao, pojavilo se mnoštvo primjedbi i komentara kao odgovor na video, pri čemu su neki pojedinci branili Karleušu tvrdnjom da je “Sanja ljubomorna i zavidna”, dok su drugi davali podršku voditeljici.

Na istom događaju prošle godine, Karleuša i Sanja su se raskrstile, a nedugo zatim mrežom je kružio snimak na kome je zabeležen trenutak kada se Sanja žurno povlači sa crvenog tepiha kada je uočila pevačicu.