Karleuša žestoko isprozivala Teu Tairović zbog nastupa na Trgu republike: „Nije smjela da dobije šansu, ovo izgleda kao seoska zabava u Babinom zubu i kafanska tezga“

Povodom pravoslavne Nove godine, Tea Tairović je svojim nastupom ukrasila Trg Republike u Beogradu i oduševila ogromnu publiku.

Jelena Karleuša, koja je nedavno pevala ispred Narodne skupštine u Beogradu povodom dočeka 2022. godine, sada je podelila svoja razmišljanja o nastupu.

Jelena je na Instagramu podelila objavu na kojoj se nalaze uporedne fotografije njenog i Teinog nastupa. Međutim, na osnovu komentara, čini se da Karleuša ovim nije bila zadovoljna.

U kratkoj poruci popraćenoj ledenim emotikonima, izrazila je uvjerenje da to ne treba ni razmatrati na istoj slici.

Ipak, Jelenina odlučnost nije pokolebala, jer je ustrajala u tome da pred Narodnom skupštinom iznosi priče koje pokazuju njene izuzetne nastupe, ali i pogrdne reči na račun kolega izvođača.

Jelena je svoju izjavu započela rečima da se nikada nije poredila sa drugim izvođačima, jer je iskustvo zaista neuporedivo u svakom pogledu. Ipak, iskreno priznaje da je šokirana nepoštivanjem onih koji (neopravdano) dobiju priliku da nastupe na Trgu Republike, prema prilici, publici, lokaciji i državi.

Imati priliku da pokaže svoje talente ispred Skupštine ili na Trgu je ogromna privilegija i dužnost. Međutim, umjesto da iskoriste ovu priliku da pokažu da su dostojni povjerenja grada, obeshrabrujuće je vidjeti da je brojnim pjevačima nepravedno uskraćena šansa da zablistaju.

Doček Nove godine u Beogradu, a posebno doček Srpske Nove godine na Trgu, bio je razočaravajući prikaz koji nije ispunio očekivanja. Beograđani zaslužuju mnogo više. Zaslužuju veliki spektakl, istinski trud, jedinstven koncept, izvanredan nastup i iskustvo za pamćenje. Karleuša je to naglasila, posebno spomenuvši Téu Tairović, koja je uz Sašu Matića nastupila na Trgu Republike 13. januara.