Jelena Tomašević podijelila nikad sretnije vijesti! Pozanta pjevačica je TRUDNA, a čestitke dolaze sa svih strana! Njen muže ne zna šta će od sreće! (FOTO)

Pjevačica Jelena Tomašević je jedna od pjevačica sa naše estrade koja se posvetila svojoj karijeri i o njeno privatnom životu se govori jako malo jer ona nema neke situacije u životu kojim bi pisali mediji. Tako je ona u posljednje vrijeme bila van medijske pažnje a samim time i na muzičkoj sceni je nije bilo te mnogi su se zabrinulo šta se to dešava sa njom.

Tako prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je sve šokirala. Radi se o tome da je ona na društvenim mrežama podijelila jednu informacija koja je sve ostavila bez riječi i kada su ovo vidjeli ostali su bez teksta. Radi se o tome da je ona objavila sretne vijest gdje je rekla kako je trudna sa poznatim glumcem koji je njen muž već nekoliko godina.

Nakon toga su krenule da dolaze čestitke sa svih strana te mnoge kolege su joj čestitale jer su se mnogi iznenadili kada su čuli ove informacije. Pogledajte si vi nove slike koje je ona podijelila na društvenim mrežama i tako mnoge ostavila bez riječi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *