JK ŽIVI U VILI OD 2,5 MILIONA EVRA! Ima 10 kupatila, GARDEROBER, SAUNA, a sad pokazala deo kuće i svi zanemeli zbog ovog DETALJA

Jelena Karleuša je stekla raskošnu vilu na Dedinju koju je potpuno renovirala prema svom ukusu, sada podsjeća na domove holivudskih zvijezda. Vila je nekada pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, od koga je kupljena 2018. godine za 2,5 miliona evra.

“Kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno primijetila da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja lična oaza je posebno dizajnirani garderober od 250 kvadrata, koji uključuje saunu, kupatilo, prostor za opuštanje, vešeraj, sobu za osoblje. Po mojim zahtjevima i crtežima sam napravila dio koji je meni važan i zbog posla i zbog ličnog zadovoljstva. Prostor je dobro osvijetljen, ima ogledala, inteligentno i funkcionalno organizovano skladištenje mojih pet stotina pari cipela, torbi, odjeće… Da bi ljudi shvatili koliko je teško održavati uredan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da imam čak i posebnu osobu koja se samo time bavi. Ta osoba mora biti upućena u način kako se šta kači, gdje i s čim, mora razlikovati brendove, sezone i vintage komade od posebne vrijednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, i s obzirom da sve to skupljam skoro trideset godina, jasno je da se radi o ozbiljnoj kolekciji koja mi puno znači”, rekla je pevačica u jednom intervjuu.

JK ne često dijeli detalje iz svoje kuće, ali nedavno je pokazala jedan detalj iz dnevne sobe koji je odmah privukao pažnju svima – klavir na kojem je stajala fotografija njene preminule majke Divne.