Kad OVO dodam u tlo, glavice luka su iznimno velike..VIDEO…

Naš tim uspješno je stvorio specijalizirane organske preljeve koji dokazano optimiziraju rast različitog povrća, uključujući luk, češnjak, mrkvu i zelenu salatu.

Osnovni minerali koji se nalaze u našem organskom gnojivu ključni su za poticanje snažnog rasta biljaka. Prepuno kalija, dušika, fosfora i kalcija, naše prirodno gnojivo pruža mješavinu bogatu hranjivim tvarima koja podržava zdrav razvoj biljaka.

Korištenjem našeg proizvoda možete očekivati ​​izniman prinos tijekom žetve. Ukoliko vam se ovi slatki recepti privuku, od srca vas pozivamo da izrazite svoje mišljenje komentarom.

Video pogledajte OVDJE

BONUS ČLANAK:

Kada ovom otopinom prelijete mlade paprike, one će doživjeti ubrzani rast, što ga čini najboljim dodatkom dobivenim iz vaše kuhinje.

Uzgoj paprike može predstavljati izazov za početnike u praksi uzgoja.

Kako bi ove sadnice dobro uspijevale i obilno rodile, ključno im je osigurati potrebno svjetlo, gnojivo i pravilnu tehniku ​​presađivanja. Za postizanje bujnog rasta, živopisnog lišća i obilne žetve bitni su pedantna njega i pažnja.

Koristeći tri sastojka koja su lako dostupna u vašoj kuhinji, imate mogućnost kreirati vlastita popratna jela.

Vi samo to zahtijevate.

Potrebni su sljedeći sastojci:

Iako se može činiti nevjerojatnim, biljke imaju duboku sklonost prema glazbi, pa čak i pokazuju preferencije prema određenim žanrovima. Dodatno, za izradu smjese pomiješajte 1 žlicu suhog kvasca, 1 žlicu sode bikarbone i 1 litru tople vode.

Za pripremu pomiješajte sve komponente i ostavite ih da odstoje dva sata. Nakon toga smjesu razrijedite s 10 litara vode i njome hidratizirajte biljke.

Prisutnost esencijalnih nutrijenata kao što su vitamin B i minerali mogu se pronaći u kvascu. Kada se kvasac unese u tlo, povećava se razina dušika i fosfora, što rezultira poboljšanim rastom biljaka. Dodatno, primjena sode bikarbone služi za uklanjanje štetnih elemenata i djeluje kao preventiva protiv razvoja gljivica na vašim biljkama.