“Kada je plata moje majke bila malena, ovaj kralj mi je dao 500 maraka.” EVO KOJI JE PEVAČ POMOGAO JELENI KADA IM JE BILO NAJGORE I NAJTEŽE

Jelena Karleuša je jedna od jako poznatih pjevačica iz naseg regiona i ona privlaci paznju ne samo sa svojom muzikom nego i ponašanjem koje joj nekada zna da bude jako kontraverzno pogotov sa nekim izjavama na drustvenim mrežanma. Iako vec neko vrijeme su svi govorili da nema novih pjesama ona je sve iznenadila sa dva albuma koja je izbacila. Na drustvenim mrežama ne krije da govori o nekim temama ali i ne libi se da nekada vodi i sukobe sa poznatim licnostima kao sto je Ceca sa kojom je nekoliko puta do sada zavrsavala na sudu a mozda to traje i dan danas.

Sada iza ove javne slike Jelena je bila duboko povezana za svoju porodicu. KAda se desila smrt njene majke poznate novinarke Divne to je ostavilo trag na nju. Divna je jako bliska bila sa velikim brojem estradnih osoba a posebno je bliska prijateljica sa Jašarom. U vrijeem infuacije 90.tih godina Divna je radila kao radijska voditeljica sa platom koja je tada bila minimalna skoro dvije marke kao i veliki broj građan Srbije tada.

Jašar je i u jednoj emisiji govorio o angedoti o Jeleni koja je tada bila tinejdzerka koja je divno svirala ali pjevala pa joj je umjesto da kupi cokoladu davao nesto novca. Nakon toa Jelena se oglasila na Instagramu i rekla da je od Jašara dobila 500 maraka i tada je rekla da je kralj. To je za nju bio prvi honorar kako ga je i ona sama nazvala i ostat ce to u sjecanju.