Dok Jovana i Željko uživaju u vili preko 2 miliona eura ovdje živi njegov brat Saša sa sinom i suprugom! Kada vidite namještaj sve će vam biti jasno

Dom Nevene i Saše je inače jako uređena nekretnina koja ima toplinu ali i ljubav. Iako je javnost jako cesto zaintrigirana sa njihovim odnosima i nesuglasicama njihov dom je inace mjesto gdje uvijek pronalaze zajednički mir ali i jezik. Par je prije 22 godine stupio u brak aiko su neke nesuglasice zaista jake bile ali su uspjeli da riješe sve probleme i dileme. Imaju prostranu dnevnu sobu koja ima glomaznu garnitoru i moderna tehnika pored toga dom ima i umjetnička djela koja daju posebnu draž. Udobnost i porodicna atmosfera su sve u ovom domu i sve je pazljivo birano. Nevena, Saša i njihov sin Ilija jako puno vremena tu provode, nasmijani su opusteni.

Poseban odnos koji postoji između Saše i njegovog sina Ilije cini da je dom jos ljepsi i topliji jer je glumac jako dobar uzor ali i prijatelj jako dobar svom sinu. Porodičnu idilu upotpunjuju i ljubimac koji vole tinejdžera Iliju. Dom Nevene i Saše je mjesto gdje je sreca i ljubav i podrška. Nakon svih izazova oni su jako sretni sada tu.

Nevena i Saša su opisani kao par koji je skladan. Ali jedan od razloga zasto su skladni jeste pogledi koji su imali na zivot. Oboje su jako uspješni u svom poslu i zivotu i to su  uspjeli da izbalansiraju. Oboje su jako posveceni svojoj porodici.