Kada je u 66. godini rodila dijete stavljena je na stub srama! POGLEDAJTE kako danas zive i izgledaju kcerka i ona! TEŠKO im je, ali se bore

Budite spremni da se iznenadite sa cijelom ovom pričom koja će u vama da probudi veliki broj emocija jer je ovo priča drugačija. Naime radi se o Adriane Iliske koja je 2005. godine privukla na sebe mnogo pažnje. U ovih nevjerovatnih 66 godina se desilo da ona postaje majka i da je rodila svoje prvo dijete. Samim tim ona je sebi obezbjedila u tom trenutku mjesto u Ginisovoj knjizi rekorda kao zena koja je u tim godinama se ostvarila kao majka.

Iako je tokom svega toga dobila veliki broj kritika od strane društva Andrijanina ljubav koja se rodila prema kćerki ju je navela da savlada sve prepreke koje su joj se u tom trenutku našle na putu. Postoji velika količina radoznalosti oko razloga njene odluke da se odgodi porođaj. Ona je sa 20 godina stupila u brak. Ali njen suprug nije htio djecu i protivio se tome. Ona je donijela odluku da brak prekine i da se fokusira samo na sebe. U periodu devet godina ona je nekoliko tretmana koristila za vantjelesnu oplodnju u pokuaju da bi zatrudnila. Odlučna da ispuni svoj san, da postane majka ona je to postala u 66 godini.

Njena velika zelja da se ostvari kao majka je pobijedila sve i iako je sve bilo protiv nje ona je rodila bebu. Andriana se susrela sa velikim izazovima. Ona je imala začeće trojki ali nesretne okolnosti su dovele d toga da rodi dvije mrtvorođene bebe a Adrijana ostaje sa prijevremeno rođenom kćerkom Elizom koja je morala da bude na intezivnoj njezi. Kada se njeno zdravlje poboljšalo ona je odlučila da jr krsti. Mnoge vjerske organizacije su osudile njen izbor.