“Probudio sam se ujutro pored nje a ona nije spavala, nego je bila m*tva.” PJEVAČ progovorio o velikom gubitku i borbi sa depresijom

Goran Bare koji je inače vodeći lokal benda Majke je imao nekoliko problema tokom svog zivota. tOKOM ZADNJIH GODINA Goran bare je odlučio da se povuče jer njegova prošlost je bila toliko turbulentna da se on borio sa svim tim ali jedva. Tokom svoje četiri decenije duge karijere Goran je naišao na mnogo iskustava a najveći problem u njegovom zivotu je bio gubitak supruge sa kojom je dijelio sve tokom svih tih godina.  Nakon ovog teškog perioda u njegovom zivotu Goran je dobio maničnu depresiju i to su mu potvrdili stručnjaci.

“Od svega najveća njegova tuga je bila za suprugom. U to vrijeme dozivio je veliki nervni slom. Probudio sam se pored nje i onda sam otkrio da ona ne spava ali ona više nije bila živa. Uticaj ove tragedije je toliko velika bila da nisam mogao da ustajem iz kreveta. Nisam se brinuo za dijete, za roditelje ni za koga. Uhvatila me zelja da sve prekinem. Kada sam odlučio da je pravo vrijeme da potražim pomoć doktori su rekli da ja bolujem od manične depresije. Od tada sam koristio brdo tableta.”

 

Kada je virus vladao onda sam dozivio pad jer su mnogi zakazani nastupi bili otkazani. On je rekao da su mu prijatelji u tom teškom periodu bili podrsk.a On je sam rekao da je pronašao način da izbori sa situacijom. Pored njegove izdavačke kompanije njegovi prijtelji su pomogli. On je tokom te situacije sa virusom koristio da izradi cijeli album.