Kada ugledate stonogu u kuci ni slucajno ne pomisljajte da je ub*jete! KADA ovo vidite sve CE VAM JASNO BITI (FOTO)

Veliki broj vas ne osjeca se nimalo prijatno kada vidite da su se pojavili insekti u vasem domu. Mnogima od vas odmah padne na pamet da bi bilo dobro da ih ubijete, a narocito kada vidite neke insekte koji nisu tu cesto. Iako ste se odlucili da ih ubijete od nekog straha ili slicno treba da znate da to nije nimalo humano. Nigdje ne pise da bi trebalo da ih ubijet jednostavno iz izbacite iz kuce. Vjerovatno ne mozete da podnesete kada vidite stonogu blizu.

Zato sada kada nam dolazi lijepo vrijeme jasno je svima da ce njih da bude sve vise. Sada jos jednom moramo da kazemo nemojte ih ubijati samo iz izbacite iz doma. Za sve koji nisu znali stonoge mogu da budu jako korisne. One dobro dodju kada vam dom treba da se oslobodi od drugih insekata u vasem domu. Tako da sledeci put dobro razmislite prije nego li odlucite ubiti ih. S obzirom da nam dolazi jako lijepo vrijeme jasno vam je svima da dolazi sa njima i insekti drugi kao sto su to komarci. Jako je bitno da znate kako da ih otjerate a da ne koristite nikakva hemijska sredstva koja mogu da budu jako stetna i po vas.

 

Najbolje bi bilo da to uradite sa nekim prirodnim sredstvima. Za sve koji niste znali etericno ulje od lavande ima prijatan miris i osvjezava vas dom. Pored toga dom ce biti oslobodjen od komaraca i ostalih insekata, ali i misevac. Save sto treba jeste da u vodu naspete par kapi etericnog ulja i to pospricate po domu.