Region u šoku, Ljuba Aličić konačno razotkriven: DOM OD 12 miliona eura a istina o njemu će vas šokirati! “Otac ga svaki dan tukao a on oženio djevojčicu od 14 godina i pobjegao od kuce.”

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je Ljuba na nasoj javnoj sceni sigurno preko 40 godina a za sve ove godine vodio je takvu karijeru bez i jedne mrlje na njoj. Sada svi govore o tome da ima i dom od vrijednosti od 12 miliona eura i svi se pitaju kako je mogao sve to da ostvari. On se oglasio i rekao da je godinama radio i mnogo zarađiao i da se sa samo 12 godina ozenio i da su on i njegova supruga sve to skupa stvorili.

Sada jedan jako blizak izvor pjevacu je rekao da je on sa samo 12 godina pobjegao od oca koji ga je zaista svaki dan tukao puno je pio dok Ljuba nikada nije imao ni ti jedan porok pa je svu zaradu cistu donosio svojoj kuci a on i njegova supruga sa ljubavi su sve to rasporedjivali. Izvor je rekao da je on jedan od rijetkih koji zivi na estradi kao i ostali ljudi a ne nedodirljivo.

Ono sto se za njega jako dobro zna jeste da nikada nije bio medijski pracen jer nije osoba koja je pravila skandale, nego je uvijek bio taj koji radi i bori se za sebe i porodocu.