Kako da se riješite krpelja pomoću OBIČNE sode bikarbone: EVO recepta i nećete dobiti niti jedan!

Jeste li svjesni da se krpelji mogu eliminirati pristupačnom sodom bikarbonom? Imamo recept koji je pogodan i za ljude i za kućne ljubimce.

Zahvaljujući briljantnosti našeg portala, imamo izvrstan prirodni lijek za vašeg krznenog prijatelja ako slučajno privuče buhe i krpelje. Ali to nije sve – imamo i nevjerojatan recept za ljude.
Svakako vrijedi isprobati ovaj lijek jer se lako može pripremiti od samo tri dostupna sastojka i vode.

Kućni ljubimci mogu doživjeti nelagodu i razne probleme poput osipa, svrbeža i gubitka dlake zbog buha i krpelja. U najtežim slučajevima ti štetnici mogu čak prenijeti infekcije, što dovodi do značajnijih zdravstvenih komplikacija.

Najvažniji prioritet leži u značaju prevencije.

U slučaju da primijetite pretjerano i snažno češanje svog psećeg pratitelja, neophodno je temeljito pregledati njihovu dlaku na bilo kakve znakove nepoželjnih gostiju. Ukoliko naiđete na ove nepoželjne posjetitelje, potrebno je hitno djelovati.
Budite uvjereni, ova formulacija ne sadrži nikakve sintetičke tvari i ne predstavlja rizik za vaše voljene ljubimce. Unatoč tome, služi kao iznimno učinkovita pomoć u borbi protiv krpelja i buha, a pritom je nevjerojatno pristupačan!

Kako bismo ispunili naše zahtjeve, potrebni su nam sljedeći artikli:

Da biste napravili željenu smjesu, pomiješajte 1/2 žličice sode bikarbone, 250 ml jabučnog octa, 1/2 žličice soli i 3 žlice tople vode.

pristup:

Sve sastojke dobro pomiješajte u zdjeli dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Prebacite smjesu u bočicu s raspršivačem i počnite je nanositi na područja koja zahtijevaju najviše pažnje, poput iza ušiju i vrata. Ako naiđete na dodatna zahvaćena područja, raspršite otopinu i na njih. Ostavite neko vrijeme da nanos počne djelovati, a zatim češljem temeljito pročešljajte krzno.

Kako biste uklonili buhe, važno je osigurati da su ili oslabljene ili mrtve. U slučaju krpelja preporuča se pregledati mjesta na kojima bi mogli biti prisutni i, ako se ne odlijepe sami, nježno ih izvaditi specijaliziranom pincetom. Slično kao i kod buha, krpelji bi trebali biti u omamljenom stanju, što proces uklanjanja čini znatno jednostavnijim.

Ova isprobana i istinita metoda ostaje učinkovito rješenje za obranu od krpelja, muha i komaraca. Iz godine u godinu stvaram ovaj repelent i uvijek štiti ne samo mene, već i cijelu moju obitelj.
Slobodno upotrijebite i najpovoljniji šampon od mente, jer se njezin miris, pomiješan s octom, komarcima ne sviđa. 🙂

Ono što zahtijevamo je:

Da biste napravili šampon za kosu od mente, pomiješajte 1 čajnu žličicu sode bikarbone s biljnim uljem i octom (9%).

pristup:

Pomiješajte sve sastojke u jednakim količinama i pretočite smjesu u bocu s raspršivačem. Tako ćete dobiti dugotrajnu bijelu emulziju koja se može koristiti tijekom cijele sezone.

Koji je ispravan način da se ovo iskoristi?

Jednostavnim nanošenjem minimalne količine na bilo koja nepokrivena područja tijela, sada možete eliminirati dosadan osjećaj zvonjenja u ušima i nelagodu od štipanja.
Više nećete biti privlačni muhama i komarcima; zapravo, aktivno će vas se kloniti. 😊

Želimo vam svu sreću!