Kako prepoznati slabog muškarca? Frojd je imao genijalan trik, POMOĆI ĆE SVAKOJ ŽENI

Pomoću ovog testa možete učinkovito procijeniti svoju sposobnost planiranja s muškarcem.

Osim što je posjedovao sposobnost identificiranja pojedinaca niske inteligencije, cijenjeni psihijatar Sigmund Freud također je bio vješt u snalaženju u prisutnosti zavidnih i zlonamjernih pojedinaca koji nas žele poniziti. Iako on sam nije doživio bračnu sreću, milostivo je prenio mudrost ženama posvuda o tome kako prepoznati muškarca bez snage.

Proces odabira partnera za ljubavnu vezu ili brak poprimio je obilježja igre na sreću koja podsjeća na lutriju. Brojni pojedinci tvrde da se njihovi prvi dojmovi o partneru uvelike razlikuju od kasnijih iskustava. Osobito su žene sklone romantizirati svoje partnere, često zanemarujući znakove upozorenja koji bi mogli sugerirati da on nije prikladan par za njih.

Bijeg od iluzija brojni psiholozi smatraju ključem za otkrivanje prave biti i skrivenih aspekata drugog pojedinca.

Sigmund Freud, glasoviti austrijski psihijatar, pružio je neprocjenjive smjernice o prepoznavanju kvaliteta slabe ili mentalno jake osobe. Konkretno, istaknuo je važnost procjene može li netko biti doživotni partner koji podržava naš osobni rast, potiče duboku ljubav i inspirira nas da se neprestano usavršavamo.

Prema Sigmundu Freudu, pojedinci svih pozadina, uključujući one koji su imućni, uspješni i cijenjeni, imaju potencijal iskusiti slabost. Freud je naglasio da je procjena mentalne snage pojedinca jednostavan proces. Ustvrdio je da se nečija mentalna otpornost može mjeriti njihovom sposobnošću snalaženja i prevladavanja izazova koji bi mogli poremetiti njihovu ravnotežu.

Utvrđivanje mentalne stabilnosti osobe može se lako postići jednostavnim testom. Samo izrazite mišljenje za koje ste svjesni da je u suprotnosti s njihovim i promatrajte njihovu reakciju. Ustrajte u zastupanju svog stajališta, a ako se osoba uzruja i odgovori povišenim tonom, to ukazuje na podložnost slabosti. S druge strane, ako izgledaju zbunjeno, ali nude više rješenja za rješavanje vaših problema, može se zaključiti da posjeduju mentalnu snagu i ravnotežu, što ih čini izvrsnim izborom za sadašnjeg partnera.

Direktno.rs navodi da primjena ovog testa na pojedincima može pomoći u procjeni njihove kompatibilnosti za planiranje budućnosti. U početnim fazama veze uobičajeno je da vas vode isključivo romantična kemija i zajednički interesi. Međutim, to može stvoriti iluziju, jer nismo sigurni kako će netko odgovoriti kada se suoči s izazovima.