KAO BOMBA ODJEKNULA VEST ESTRADOM: Razvode se Haris Dzinović i Melina- Pevač se već iselio iz vile

Jedan od najpoznatijih parova sa naše estrade, jesu Haris i Melina Džinović. Svi su se iznenadili kada su vidjeli da su odlucili da stave tačku na svoj dugi brak, nakon sto su mnogo toga uspjeli da ostvare skupa.

Njihova emotivna veza je počela 2002 godine i tada su iz tog odnosa dobili dvoje dece, sina Kana i kćerkicu Đinu ali u brak su stupili tek 12 godina poslije, Jednostavno im taj papir nije znacio mnogo toga.

Haris i Melina su odlucili sada na sporazumni razvod jer njihov odnos sada ne stima već neko vrijeme, sve se promijenilo. Donijelu su odluku da je to najbolje za njih ali i njihovu djecu. HAris se vec odavno iselio iz njihove vile na Senjaku a Melina je tamo i dalje ostala sa djecom. Sada je i dalje proces razvoda ali kasnije se utvrđeno kako ce se to imovina dijeliti medju njima.

Kao sto smo vec rekli njihova ljubav prica pocinje 2002 godine kada je Melina i dalje bila student na trecoj godini. Njihove emocije su odmah planule ali nikada nisu voljeli da pricaju o privatnom zivotu. Haris je samo jednom prokomentarisao da su se oni nasli. Melina je krenula vezu sa Harisom bez raszmiljanja.