NIŠTA više neće biti isto: Gocina kćerka donijela odluku i sve priznala majci! RAŠA U ŠOKU- ZAR SADA I OVO DA IM SE DESI

Danas pričamo o jednoj pjevačici koja vazi za jednu od najboljih pjevačica i zaista je i godinama poslije jako popularna. Mi danas pričamo o Goci Tržan koja ima bogatu karijeru i zaista je sve na zavidnom nivou ali svaka pjesma koju ona otpjeva bude prihvaćena i postane veliki hit.

Mogli smo da vidimo da je u rijalitiju Zadruga gdje je i bio ucesnik njen suprug, bivši ustvari Ivan Marinković govorio o odnosu sa svojom kćerkom te je i rekao kako je doslo do prekida njihovog odnosa. Njegova kćerka je sada velika djevojka koja je krenula u srednju školu te je jako važno da ona ima svoju privatnost je rje to oduvijek trazila od svoje majke. Ono što je sve iznenadilo jeste da nikada nije htjela da ide u privatnu skolu jer nije htjela da bude drugačija.

 

 

Ona je pokazala da je njena majka oduvijek se trudila da je odvoji od javnosti, ne zeli da ima zivot koji je pun povlastica nego je htjela da bude ista kao i svoji vršnjaci. Goca je stavila do znanja svima da njeno dijete nece biti drugaciji nikada.

“Ja ne znam što bi ona imala neke povlastice, jer i ja zivim bez njih.”