Karleuša javno priznala da ima DEČKA iako je zvanično još uvijek u braku sa Duškom! DOSTA joj je da se krije

Iako je formalno ona i dalje u bracnoj zajednici sa Duškom Tošićem je odlucila da ne krije činjenicu da je ona poznata kao ikona nase domace javne scene. Iako su ona i bivsi fudbaler i dalje povezani na papiru ona ne krije da ga voli idalje. Njihov odnos je odavno vec zahladnio a asda je Jelena podijelila novu sliku gdje su se svi pitali sta treba ovo da znaci?

 

 

 

 

 

Naime Jelena se prisjetila svog albuma koji je iance objavljen prije vise od dvije decenije, i ona je tada govorila i o partneru. Istina lezi u pravoj proslosti dive, ona se prisjetila tada svog Ćunde sa kojim je bila na pocetku svoje karijere i sa kojim je krenula u ovaj svijet lavova u kojem je sada pa skoro sama.

 

Naglasiak je stavila na to da je Jelena i dalje u braku sa Duškom da imaju dvije kcerke ali njihov kontakt pa skoro da ne postoji. U jednom intervju je Karleuša rekla da je spremna primiti metak radi Duška ali da shvata isto da Duško nema ljubavi prema njoj. Ali toliko je ljuta bila da nije stedila rijeci prema muskarcima.