Karleuša opet na svoj način oplela po Ceci: Živiš u vili sazidanoj od strane Bošnjaka i Hrvata, od njihovih miliona! ONDA USLIJEDILE JOS GORE OPTUŽBE, SVE GORI

Svi smo svjesni toga da su Jelena i Ceca godinama u velikom sukobu i taj sukob ne jenjava nego je iz dana u dan sve gori. Godinama unazad su one po sudovima, sude jedna drugu pisu jedna o  drguoj sve i svašta na drustvenim mrežama a kada se vidi javno misljenje Jelene o Ceci jasno nam je da to nista nije lijepo ni naivno. Ceca nekada odgovori na prozivke ili jednostavno bude na sve to suzdrzana ali ove dvije pjevačice imaju jako veliki broj fanova i podršku iza sebe.

Jeleni nije jasno da je ona zena koja je sve sama stvorila, koja je trudila tokom svog zivota i koja je svakom pomogla od strane medija da nju napravi negativac a da Ceca uvijek se napravi pozitivac, ako i Jelena ima neke svoje stvari. Ona je mnogo puta govorila o Ceci te je spominjala kroz nanoicu spominjala zatvor, Arkana i sve u vezi toga. U nastavku teskta mi vam donosimo ovu objavu od Jelene koja je iznenadila sve, a ispod su se samo nizali komentari.

 

Jeleni nije jasno kako ona zena koja je sve sama stvorila, koja se ztrudila u zivotu i koja je svakom pomogla moze da se od strane medija pravi negativcem, a da se Ceca pravi pozitivcem, iako je kako Jelena kaze daleko od toga. Ona je nogo puta do sada kada priča o Ceci spominjala nan0gicu, spominjala je zatv0r, Ark’ana i ostale stvar.U nastavku teksta vam sada prenosimo novu objavu od Jelene koja je probudila mnogobrojne ljude i komentare:

Nama ostaje sada da vidimo situaciju i kako ce joj Ceca na sve ovo odgovoriti.