Na rođendanu CECINOG unuka sve lomilo i pucalo: Baka Ceca se opustila, sve ispalo dok je pjevala! ISPOD ŠATORA VIŠE KULTURE NEGO MEĐU ELITOM!

Kada se govori o ovoj porodici svi smo mi imali priliku da vidimo koliko je dječak Željko bio voljen i zeljeno dijete i dobio je ime po svom imenjaku pokojnom djedu. On je jedino dijete koje je bilo maleno u porodici dok mu brat nije stigoa i tada su svi vrijeme provodili sa njim. Kada mu je bio prvi rođendan naravno da je organizvano veliko slavlje pa je Ceca se uhvatila mikrofona i pjevala nekoliko pjesama koje su gosti trazili od nje. Njegova je velika sreća jer mu je baka Ceca.

Ali poslije toga veliki broj komentara se pocelo nizalo. Naime govorilo se da je baki Ceci sve ispalo, da se obukla previše provokativno da je više kulture viđeno ispod satora nego na ovom rođendanu. Ljudi su pratili dešavanja i vidjeli su da je ovdje bilo svega previše kičastog i previše golotinje a radilo se o rodjendannu malenog djetata a i vi sada pogledajte o cemu mi govorimo. Pogledajte kako se Ceca opustila i kako je sve ispalo i neke stvari su tada bile jasnije svima.

VJERUJEMO DA CE CECA NAKON OVOGA DA BUDE MALO OPREZNIJA I DA VODI RACUNA O SVOM NACINU OBLACENJA.