KOJE BOJE JE VAŠ NOVČANIK – OD TOG ZAVISI HOĆETE LI IMATI PARA: Feng shui trik za privlačenje novca!

Utjecaj boje vašeg novčanika na vaše financijsko blagostanje i opću sreću koncept je duboko ukorijenjen u načelima Feng Shuija. Istražimo različite boje novčanika i njihove potencijalne učinke na vaše financije:

Novčanik u nijansi crne često se povezuje s obiljem i uspjehom. Uvriježeno je mišljenje da posjedovanje crnog novčanika može pozitivno utjecati na nečiji profesionalni razvoj i financijski prosperitet.

Kaže se da novčanik u crvenoj boji, koja je povezana s elementom vatre, ima moć privući blagostanje i obilje. Iskorištavanjem energije crvene boje, crveni novčanik može se suprotstaviti negativnim silama i promicati financijsku sigurnost.

Novčanik u nijansi smeđe često se povezuje s prosperitetom i ima potencijal povećati nečiju sposobnost uštede novca. Osim toga, postoji uvjerenje da posjedovanje smeđeg novčanika može poslužiti kao sredstvo odvraćanja od impulzivnog i nepromišljenog trošenja.

Plava boja, koja se često povezuje s vodom, vjeruje se da ima sposobnost učiniti da novac nestane kada se koristi u novčaniku. Kao rezultat toga, savjetuje se izbjegavati novčanike u ovoj nijansi.

Novčanik u nijansi zelene može potencijalno poboljšati vaše financijsko blagostanje jer boja simbolizira vitalnost i prosperitet, potičući rast i obilje.

Kada je riječ o novčanicima, žuta boja ima zanimljiv odnos s novcem. S jedne strane ima moć privlačenja bogatstva, ali s druge strane može dovesti i do brze potrošnje. Za one koji žele uštedjeti, senf žuta je preporučeni izbor. Međutim, ako sudjelujete u financijskim pregovorima, odabir svijetlih nijansi žute može vam donijeti sreću.

Kad je riječ o novčanicima, ljubičasta i ružičasta često se povezuju s osjećajima ljubavi, a ne bogatstva. Ako želite privući financijski uspjeh, možda bi bilo mudro kloniti se novčanika u ovim bojama.

Vrijedno je spomenuti da ova tumačenja proizlaze iz tradicije i vjerovanja Feng Shuija i ne moraju biti potkrijepljena znanstvenim dokazima. Odabir boje vašeg novčanika također može biti subjektivna odluka koja prikazuje vaš individualni stil i osobne preferencije.