Kolega me na poslu svaki dan vrijeđao da nisam lijepa: Operisala sam se, sredila zube pa kada je vidio moje slike pao je sa stolice! (FOTO)

Trpila sam sve i svasta na poslu od strane svog koelge jer me je vrijedajo radi posla. Nije mogao da vjeruje da sam ja to kada sam mu poslala novu sliku. Jedna zena je odlucila da napravi neke estetske promjene na svom izgledu. Uradila je korekciju usiju i zuba i naravno da je jasno bilo da se desila velika razlika.

Kako se prema razgovoru koji se pojavio na drustvenim mrežama moze zakljuciti da ona je radi svog izgleda bila i otpustena a ovim kolegom je ocigledno imala problem i da nije bila u dobrim odnosima. On je vrijedjao radi izgleda. Kada mu je poslala nove slike ostao je bez teksta i nije mogao da vjeruje da je to ona i da se toliko promijenila. A mislimo da je zadnja recenica koja je ona njemu poslala sve rekla cak i dovoljno.

To sto neko nije fizicki atraktivan ne daje za pravo da se osoba treba i mora vrijedjati. Ta osoba moze da ima i neke druge kvalitete koje su posebne i koje je cine drugacijom od drugih. Vjerujemo da je to psihicko zlostavljanje na osnovu izgleda jako uticalo na nju i jednostavno radi toga je i patila i nije se osjecala dobro.