Komšije progovorile o Miroslavu Iliću! “Oni se stalno svađaju, i nikada neće da se pozdrave!” Stalno su namrgođeni i puni sebe! (FOTO)

Jedan od pjevača sa kojeg slobodno možemo da kažemo da je legenda narodne muzike je Miroslav Ilić. To je pjevač koji iza sebe ima jako bogatu karijeru sa velikim brojem hitova i nastupa te mnogi mogu samo da mu zavide na njegovoj karijeru. Međutim ovog puta do nas je došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila a evo o čemu se radi.

Naime, njegove komšije su otkrile neke stvari o njemu koje su sve šokirale. Radi se o tome da su oni rekli kako su Miroslav i njegova supruga jako odbojni te nikada ne žele da se pozdrave kada se susretnu sa svojim komšijama. Pored toga oni su dodali kako kada ih vide oni su uvijek namrgođeni a u velikom broju slučajeva se može primjetiti kako se oni svađaju.

Mnogi kada su ovo čuli ostali su u šoku. Šta se to zapravo dešava u domu Miroslava za sada nikome nije poznato ali ukoliko budemo imali neke nove informacije obavezno ćemo ih podijeliti sa vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *