KONAČNO DA VIDIMO SUPRUGU DINE MERLINA: Godinama krio je a sada objavio njenu SLIKU! “Jasno nam je što je kriješ dragi Dino.”

Naš poznati pjevač Dino Merlin je osoba koja je u javnosti jako poznata a ono sto se zna jeste da ona se jako rijetko pojavljuje sa suprugom Amelom a oni su u braku i imau dvoje djece a malo zna da je njihova ljubav prica toliko interesantna. Dino je jednom prilikom rekao da je prije braka bio u vezi sa Amelom pet godina iako njeni roditelji nisu bili za to.

“Ja sam sa svojom suprugom Amelom od svoje 17. te godine i nama je i dalje jako lijepo. Nikada nemamo probleme, ne dešavaju nam se skandali.”- rekao je Dino. Njeni roditelji su od prvog dana bili protiv ljubavi sa Dinom jer je u to vrijeme bio jako siromašan a ona je student bila tada.

“Ona i ja smo se dugo krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Mnogo smo se voljeli. Nakon 5 godina dešava se da smo se tajno vjencali. Jako romanticno vjencanje smo organizvali. Sa nama su bili samo kum i njena sestra koja nam je kuma bila.”-. rekao je Merlin pa nastavio dalje.

 

Nakon vjencanja napravili smo prvo bračno putovanje koje se desilo u Dubrovniku a kada smo se vratili zivili smo kod moje majke i onda nas sa svih strana udara svakodnevnica.Tada me cekalo dosta toga, veliak odgovornost, porodicu sam morao da cuvam i da imam tezak rad a Amelini roditelji su toliko ljuti bili na nju da se pola godine nisu htjeli cuti sa njom. ALi vrijeme lijeci sve rane pa su se svi pomirili a njeni roditelji jako vole Dinu.