VELIKO ČUDO SE DESILO KOD PRIJEPOLJA: Ljubislav se šokirao kada je vidio šta je izraslo! NIJE MOGAO SVE DA UTOVARI U AUTO (FOTO)

Naša današnja tema su zemljoradnici, ljudi koji se bore sami sa sobom, zive od svojih deset prstiju a to je u danasnje vrijeme zaista prava rijetkost kada pogledamo. Na selima i dalje imamo mnogo poljoprivrednika a kada je pocela pandemija virusa onda se dešava da su svi i koji zele i vole i koji ne preselili na sela jer je tu lakse im i bolje.

Mnogi su prodali sve sto su imali u gradu, izgradili manju kucu te su krenuli da se bave uzgojem voca i povrca. Ova godine je sada pocela a bila je i prosla te je suština doprijenijela tome da onaj ko nije imao nesto svoje nije ni imao. Ima i onih koji su se trudili da dobiju urod a sledeca prica koju smo spremili za vas ostavit ce vas sve bez teksta a ovo dolazi iz Srbije.

Govorimo o Ljubisavu Gojkoviću koji je iz jednog sela u blizini Prijepolja a on je šokirao sve kada je objavio da je ubrao tikvu koja je bila teška preko 50 kilograma.

“TOme svemu je kako sam mislim doprinjelo je sjeme iz Njemačke koje sam donio na proljece i posio a nasa plodna zemlja je dovela do toga da cudo se desi. Nije ovo jedina krupna tikva na mojoj parceli ali jeste trenutno sada najveci primjerak koji sam donio sam na poljoprivredni sajam koji se organizovao u Prijepolju.”- rekao je Ljubislav.