Konačno isplivala istina o braku Ace Pejovića – KONAČNO JE SUPRUGA BILJANA SVE SAZNALA A onda je dobio poziv koji mu je promenio zivot zauvek! (foto)

Poznati pjevač Aco Pejović je dugo godina u braku sa svojom partnericom Biljanom, te oni su uzivali skupa, pogotov jer su zajedno njegovali tri kcerke koje su dobili. Iako su sve prepreke ispred, ova ljubavna prica između Aca Pejovića i njegove voljene Biljane ne samo da je opstala nego je ona jednostavno dobila novi cvijet i osnažena je jer je zivot im predstavio razne izazove.

Usred velike zivotne opasnosti Biljana se suocila sa problemom to jeste opasnoscu za njen zivot kada se desilo zamalo pucanje aneurzime na mozgu i to je tada uzrokovalo veliko kravanje. Tokom tog iskustva strasnog on je bio u nju bio je njena velika podrska.

Ona nije znala da ima problem, da je imala neku urođenu aneurizmu Biljana je do tada bila zdrava zena a imala je nekada glavobolje koje su joj trajale do tri dana. ona je onda izgubila svijest dok je radila sa svojim studnetima te je odmah tada prevezena u Urgentni centar.

Sjecanje koje je ostalo jeste da sam ja bdio pokraj nje, ona je bila na stolu a to ce mi ostati zauvijek na umu. Prizor je jos strasniji kada gledamo kako se nose tijela uc rnim vrecama i to je dovelo do jos vece tjeskobe. Mnosto misli je jurilo glavom i očajnički zelimo da ljekar ne pridje i ne kaze nam “ovo je kraj.”