OVO JE VAŽNO SAOPŠTENJE ZA SVE NAŠE LJUDE KOJI SU U NJEMAČKOJ: Konačno je sunce i nama zasjalo, ovo smo čekali svo vrijeme! (FOTO)

Sada za vas imamo super vijest a to da sada neprimjetno mozete da se krecete izmedju raznih vremenskih zona, kontinenata i kultura da se izbjegava sada mijenjanje SIM KARTICA kako smo do sada radili.

Sada dok ste u Njemačkoj mozete da kupite mobilnu karticu koja ne samo da pruza iste ili slicne prednosti kao sto nam inace nude lokalni operateri vec nudi mogucnost da se vratite i u svoj rodni grad ili pak da budete u zemljama van EU a da istu karticu i dalje koristite.

Sada kada predjete  na ovu mrežu mozete da budete sigurno da ce i dalje vas broj da ostane netaknut a istovremenu da koristite pogodnosti da vise nemate usluge rominga u zemljama EU, Švicarskoj. Velikoj Britaniji ali sada i zemljama koje su sastavni dio Jugoslavije.

Onda cim dodjete u Bosnu i Hercegovinu vas mobilni uređaj ce biti bez mnoo napora na mrezu i onda mozete da budete u mogucnosti da besplatno telefonirate sa korisnicima iste te mreže.

Sada korisnici mogu da upucuju pozive pojedincima na razlicite mreže bez naplata rominga a ako su vasi prijatelji ili ipak porodica u Srbiji pretplaceni na ovu mrezu sa njima mozete da neograniceno razgovarati.