KONAČNO IZASAO IZ MEDIJSKE ILEGALE: Karleušin i dalje zakonski muž godinama sa ovom ZAVODNOM plavušom! Objavio ljubavni sliku(FOTO)

Svi jako dobro znamo da je Jelena dugo vremena imala burne odnose sa svojim suprugom Duškom a toliko burne da niko ni dan danas ne zna da li su se razveli ili pak ne. Naime ono sto je sigurno jeste da je njen suprug u medijskoj iligali i da jedan period i ne zive skupa i ne vidjaju se. Ona je i prije Duska imala brak koji je bio sa Bojanom Karicem ali brak je traja o samo tri mjeseca a ona kaze da je za nju bio jako dobar ali jednostavno nije bilo za cijelo zivot jer je nesto po njoj falilo.

On je jako brzo izasao iz medijske ilegale iako ne voli da privatni zivot pokazuje i eksponira u medijima a on je sada sa jednom divnom plavusom sa kojom dijeli i zivot. Dobili su godinama i blizance a sada je putem drustvenih mreza joj cestitao godisnjicu i pozelio tada da ona bude ta i da sa njom provede cijeli zivot. Ona u je sve,a  njegova izabranica je poznata kao Masa Nikolic a danas je poznata kao i Karic. O njemu se i dalje govori kao o Karleusinim bivsim.