KONAČNO JE: Marija Šerifović zauvek napušta Zvezde Granda- Ovo je pevačica koja seda na njenu stolicu, ali NIKO je zameniti NE MOŽE

Marija Šerifović je odlucila da sada za neko vrijeme da privremenu ostavku na mjesto člana Zvezde Granda a njenu ulogu kako sm uspjeli da saznamo ce da preuzme njena mlada kolegica. Radi velikih licnih obaveza koje se sada dešavaju Marija Šerifovic nece moci da ucestvuje u emisiji Zvezde Granda zato na njeno mjesto dolazi nam Sanja Vucic i jos jedna jako talentovana i poznata pjevačica.

Iako je sama rekla da je tesko da ona dodje i sjedne na Marijino mjesto ona je rekla da ce svoje znanje koje ima da ponudi lijepo i da svima lijepu perspektivu. Ono sto je posebno odusevilo jeste prilika koju je dobila da bude dio ove emisije. Osim toga obavjestila je da ce Marija uskoro da se vraca i da nastavlja tamo gdje je stala.

“Nakon razgovora sa MArijom predstavila mi je zbirku svojih zelja koje je zeljela kako da ocjenim i da razmisljam dok nje nema da ne bi bilo sukoba i tako sam i odlucila da budem.