Zašto draga Lidija? Nema više zavodoljivih kovrči- pokazala novu frizuru nakon 50 godina! NEĆETE JE PREPOZNATI (FOTO)

Nasa poznata Lidija Vukicević je glumica koja je inace poznata po svojoj prepoznatljivoj dugoj crnoj kosi koja je kovrdžava i privukla je dosta paznje prije par godina. Sve je zaprepastila svoje obozavatelje, glumica je sada napravila hrabar potez te je ocarala sve sa svojom slikom na Instagramu. Lidija je odlucla da ima novu ispeglanu frizuru koja do sada nije vidjena i ovo je velika transformacija.

Lidija je zaista dobila veliki broj komentara dok su je ljudi zaista u velikoj mjeri obasipali komplimentima i svi su se divili koliko ona zaista lijepo izgleda. Lidija Vukicevic je nedavno otkrila detalje kako je pronasla partnera koji je od nje mladji 15 godina.

“Pri dolaskom mog voljenog prijatelja stigao mi je novi talas uzbudjenja. Trazim sada srodnu dusu jer cvrsto vjerujem da osoba koja ima iste  misle i vrijednosti njeguje i skladne odnose. Ne treba mi ponuda.”

Oni koji su pokusali da me potkopaju jednostavno su nizi od mene i tonu vise. Uprkos mojoj sklonosti da njegujem se emocionalno bitno je da se drzi kontarala nad emocijama. Namjerno pokusavam prekriti neke aspekte sebe od drugih.