Konačno je raskrinkan muž Dragane Mirković! Ovo je istina o porijeklu svih TONIJEVIH MILIONA! Sada je svima jasno otkud toliko novca

Dragana Mirković je naša jedna od najpoznatijih pjevačica sa Balkana a tokom svoje karijere koja je dugo trajala ona osvaja publiku već punih 30 godina. Popularnost iz godine u godinu raste a svaki njen koncert privuče mnogo pažnje i ima mnogo obozavaoca.

Ono sto je posebno jeste da je Dragana svoj uspjeh stekla pomocu svog talenta i svog marljivog rada i borbe oko svega toga. Osim njenih estradnih kolegica, njeno ime nikada nije povezano sa nekim velikim skandalima a njen zivot je inace uvijek bio harmonija i mir. Njen partner je Toni Bijelić koji je 30 godina sa njom i imaju veliku ljubav a iz te ljubavi su dobili dvoje djece, kćerku i sina.

Kruna ljubavi su djeca. Oboje su obrazovani, kulturni i sada jako uspješni ljudi Toni je inače poznati biznismen koji je dobio veliki poslovno carstvo od svog oca i on je nasttavio da siri to sve vise. Njegova kompanija se bavi sa velikim poslovima,a  tu je i industrija automobila. Toni je vlasnik Majbah a to je proizvodnja automobila koja je poznata po kvalitetu. Njihova zajednicka investicija je bila ta da su renovirali dvorac Enbenfurt koja datira iz 12. stoljeca.

Uz svoju muzicki karijeru Dragana i Toni su ostavili zaista veliki trag. Bili su skupa u pokretanju muzicke televizije sa Balkana a to se zove DM SAT. Ovo je televizija postala omiljena svima koji vole muziku ali i promocije mladih talenata. Dragana ne samo da je pjevačica nego je sretna i uspjesna zena.