CECA ŠOKIRALA SVE IZJAVOM: Ja sam rođena da budem bomba, sve Srpkinje koje se porode odmah se razvale a muževi ih varaju! (FOTO)

U ovo vrijeme sada kada se dešavaju negativne vijesti, ratovi i velike prirodne katastrofe, jako cesto se paznja skrene na nasu estradu, na nasu scenu i neke situacije koje one radi. Naime jedna osoba u Srbiji koja je za kratko vrijeme stekla veliku popularnost jeste Jovana Jeremić. Ona je osoba koja uvijek radi na tome da je u centru pažnje pa joj kazu da joj treba neka pomoc da je usmjere na pravi put.

Iako je svima jasno da je njen glavni cilj da privuce paznju javnosti ona je rekla da je njeno pravo provođenje vremena jeste sa partnerom i djetetom iako balansira sve to sa rasporedom koji je buran. Ovo otkrice je naislo na odobravanje javnosti i jako cesto se postavlja pitanje da li ce ona da iskoristi neki drugi nacin da skrene paznju na sebe.

 

Pored Jovane jos jedna je figura na Srpskoj sceni koja reda samo skandale a to je Jelena Karleuša. Tokom svoje karijere je postala poznata samo po tome. Ona dovede sebe u centar medijske paznje. Iako je tokom karijere u zadnje vrijeme nije bila tu jer nije bilo albuma ali je 2023 godine izbacila dva.

 

Jelena je postala primjer kontraverze i skandala i to je njen alat za uspjeh. Njena karijera se razlikuje od karijere nekih starijih generacija. Vrijeme ce pokazati kako ce se ona snaci u tome ali jedno zna se da pjevacicu Cecu ne vadi iz usta i svaki njen komentar odmah objavi i odmah da svoj sud o tome.