Konačno nova sreća- Milena Popović se oglasila, a Igor od tog trenutka ne skida osmijeh sa lica! “NAJVEĆA SREĆA ne znamo šta ćemo od nje.”

Milena Popović je inace porijeklom iz Kosovske Mitrovice. Ona je dugo vremena provela u svom rodnom mjestu a tu je upoznala i Olivera Ivanovica sa kojim dobija kasnije sina Bogdana. Njihova porodica je jako cesto bila na udaru radi njegovog političkog angažmana i svih stavova koje je imao suprotne u Beogradu.

Nakon Ivanoviceve smrti Milena je imala mnogo problema, suocila se sa mnogo kritika i izazova. Odlucila je da se suzdrzi od svih javnih optuzbi ali je istakla da joj je podrška koju je dobijala jako bitna bila. Ipak radi svog javnog ponasanja nakon Ivanoviceve smrti ona je dobila nadimak “Vesela udovica” i mnogo kritika je dobila.

U glavnom sredistu pozornisti se nasla onog trenutka kada se pridrzula SNS-u pocetlkom 2020 godine i to je izazvalo razne kontraverze. Kasniej iste godine pojavila se slika sa Igorom Juricem koji je bio osnivac zaklade “Tijana Juric” i tada se govorilo o tome kakva je to njihova veza i mnogo nagađanja u vezi toga.

Milena je otvoreno govorila o internetskom nasilju kojem je izložena, posebno od strane drugih žena. Unatoč tome, ističe da je ponosna na svog sina i njihovu blisku vezu. Iako je porijeklom s Kosova, suzdržava se od posjeta Kosovskoj Mitrovici zbog napetosti koje su eskalirale nakon Ivanovićevog ubojstva.

Milena je onda otvoreno govorila o tome koliko je internet nasilja prozivjela posebno od zena. Unatoc tome ona je rekla da je jako ponosna na sina i njihovu vezu. Iako su porijekom s Kosova SUZDRAVA se posjeti Kosovskoj Mitrovici RADI napetosti koja se desila radi Ivanovicevog ubistva.