Konačno se oglasio Toni Bijelić nakon vijesti o razvodu! “Za tebe i tvoju majku ljubav je umrla…” Da li je DRAGANA ZA SVE KRIVA?

Toni i Dragana oduvijek su dozivljavali svi kao olicenje posebne i besprijekorne zajednice i to je dovelo do toga da su se svi sokirali vijescu da sada se desava razvod. Sada kada malo pogledamo jasno je da izgled moze da prevari sve. Vrijedi sada napomenuti da njihova odluka da raskinu brak koji je trajao preko 24 godine i dalje zacudilo sve njihove bliske ljude i saradnice. Duzina njihove veze braka i odnosa je znacajna pa je sve to iznenadilo.

Oduvijek se hvalila svojim suprugom i govorila kako je on savrsen i njihov odnos je poseban i savrsen pa se uvijek iznenadi buketima ruza koje stignu njoj na njene nastupe. Ali sada se nagađa to da li je on taj koji njoj posalje cvijece, da li je on taj koji je kriv ili je Dragana kriva za cijelu situaciju? Sve je iznenadila situacija kada je Toni stigao u dvorac i podijelio tada sliku ali je ubrzo nakon toga i obrisao sliku kada je shvatio koliko to pozornosti moze da izazove i do cega moze da dvoede. Ispod slike je pisalo “Konacno je nestala ljubav za tvoju majku i mene, ovo nije dom sreće…” Da li je sve posvećeno Dragani ostaje nam da vidimi!