Konačno se produkcija oglasila: EVO KO DOLAZI NA MJESTO CECE RAŽNATOVIĆ! Više ništa isto biti neće (FOTO)

Radi sada situacije da je Ceca previse posvecena emisiji “Ceca show” ona je sada donijela odluku da se uzdrzi od ucesca na snimanju nove epizode od “Zvezde Granda” U njenom odsustvu njeno mjesto ce da zauzme sada njen cijenjeni kolega Dragan Kojic Keba koji je pokazao koliko se dobro snasao u ovoj emisiji.

Keba od danas preuzima ulogu kou je do sada imala Ceca. Ceca je rekla da ce se desiti neke promjene u okviru ovog takmicenja i onda je rekla, da ce tu da stigne Dragan kojic Keba, koji ej do sada bio tu umjesto Ane Bekute, dok je ona opravdano bila odsutna.

“Imam veliki zelju da prisustvujem Kebinom nastupu, iako mi se jako kratko poznajem. On ima zaista bogatu strucnost u oblasti zabave i zna kako da tece emisija.” odgovorila je ona na njegovu tvrdnju da ce on da trijmfuje i on i njegovi kandidati.

Sada vrijedi napomenuti se da SE Kojic sada osvrnuo i na telefonski razgovor Saše Popovića i njega u kojem su  odmah se dogovorili da mijenjaju Anu Bekutu.

“Tokom trajanja ovog konkursa, ja sam dobijao pozive. Kada god su me pitali o mojim sposobnostima. mpoj odgovor je bio pozitivan. kao rezultat toga radujem se saradnji sa svim ostalim clanovima zirija.”