Dragani Mirković zamalo pozlilo radi Tonijevog novog poteza: Bijelić sada izvukao keca iz rukava, pjevačica ne vjeruje da je spreman na ovo (FOTO)

Dragana MIRKOVIĆ je sokirala region cijeli kada se pojavila vijest da je ona nakon 23 godine odlucila da se rastane od supruga Toni Bijelica. nista tu nije bilo toliko cudno da ona i Toni kada su priznali da vec tri godine ne zive skupa i to pod istim krovom.

Tokom cijelog procesa koji se odigrao njihova djeca Marko i Manuela su odlucili da ostanu u kontatku i u bliskom susretu sa majkom. Zanimljuivo je sada da je Marko odlucio da se distancira od oca i dosta se o tome spekulisalo na drustvenim mrežama i svi su se pitalo sto je to njegov potez.

 

 

 

 

 

 

 

Nakon objave razvoda pjevacica Dragana Mirkovic i biznismena Tonije Bijelica pozornost je odlucila da pogledaju njihovu djecu kao i njihove odnose.

Marko i Manuela su nema sumnje pogođeni sa svim ovim sto im se sada desava. Dok se oni trude da ostanu zajedno ocito je da je podrska majke jako bitna i da su oni jako bitni svojoj majci.

Nedavna objava na Instagramu od Marka Bijelica, sina Draganae je svima privuklo mnogo paznje. Medju slikama koje je stavio vidio se raskosni Mercedes G klase cija je vrijednost preko 200.000 eura. U autu su bila i dva dobermana i sada se svi pitaju da li je to njegovo licno ili je to od njegove porodice.