KONAČNO u javnosti se pojavio bivši suprug Done Ares! On se nije pojavio ni na sahrani, na njenom ZADNJEM ISPRAĆAJU (TUGA)

Proslo je vise od pola desetljeca kako smo mi ostali bez velike zvijezde bez Azre Kolakovic koju inace svi znaju kao Dona Ares. Ona je tokom zivota borila se sa raznim situacijama ali teska bolest je nju dovela do toga da bude hrabra i da svima koji vode bitku kao ona bude vjetar u ledja. Moramo da kazemo da je na razne nacine ostavila dubok tran u nama i da je sa svojom borbom probudila kod svih nas velike emocije.

U zadnjim trenutcima pa cak i dok je sahrana bila Javid inace njen suprug je bio odsutan. Od tada se rijetko pojavljivao u javnosti nismo mogli da cujemo o njemu nista. On je godinama radio sa velikim brojem estradnih licnosti, a onda je on podigao veliku paznju kada je odradio jedan intervju gdje je govorio o svojoj supruzi Dona Ares njihovom zivotu.

Tokom svoje karijere on je napravio zaista dobre pjesme, i imao je sposobnost da predvidi i uspjeh svojih pjesama, pri cemu se ni ti jednom nije pokazalao da je on napravio gresku. Unatoc tome nikada nije otkrio radi cega se desio nesporazum sa Donom pa ni u godinama nakon sto je ona otisla. Ali jednom je izrazio uvjerenje da ona u srcu nije imala zle namjerei da jednostavno je nesto bilo jace od nje.