DA li je kraj ZVEZDE Granda – ŠTA ĆE SE DESITI SA ŽIRIJEM? Najnovije oglašavanje Saše Popovića?

Svi se pitaju sta se to desava i da li je moguce da se desava gasenje Zvezde Granda a naime sve se to cini se prepisuje Jeleni Karleusi koja daje svoj komentar na sve to. Nedavno je objavila na Instagramu “prorocanstvo” gdje je napisala da proroice sudbinu Sasi Popovicu ali i ostalim clanovima zirija tada.

 

Kako je govorila nazire se propast jer ce Zeljko Mitrovic tada primoran jer mu nece odgovarati gledanost prebaciti program utorkom u kasne nocne sate to jeste od 2 do 5. Ova ce odluka biti neizbjezna. Saša Popovic inace koji je celni covjek samog Granda i on bi se tada suocio sa velikom tuzbom radi pada gledanosti jer je sve napravljeno tako da nije kako treba.

Sasa Popovic je odlucio da preseli trajno u Opatiju te je to rekla Jelena prilikom obrazlozenja zasto prestaje da ona bude dio ZG. Jasno je da Jelena misli da Zvezde Granda nakon njenog odlaska nece toliko gledane biti kao kada je ona bila tu, a sta misle ostali clanovi kao i sam celnik to ostaje nam da vidimo i da cujemo sta ce oni da kazu u skorije vrijeme.