Lepa Brena ne izlazi iz vile od SRAMOTE! CELI REGION BRUJI O PRIVATNOM SNIMKU LEPE BRENE! Pevačica se opustila i previše

Naša poznata pjevačica Lepa Brena je nedavno odlucila da pokrene i svoju modnu liniju i to ženskih carapa a njima je dala ime “Lady B” i kako smo saznali prodaji istih ide dobro i svi su zadovoljni jer je to i vise nego ocekivano za sami pocetak.

Ovo je stvarno novi i revolucionarni proizvod koji dolazi sa našeg tržišta. Naime čarape u sebi imaju dosta nanolestica zlata i hijaluronsku kiselinu i samim tim kada se obuku dodatno njeguju zenske noge ali i stopala. Sve nedostake na zenskom tijelu se sakriju. NAime ove čarape se proizvode u fabrici u Italiji od nakvalitenijih niti koje nam dolaze iz Španije.

 

Za sada je planirano i das e otvori nekoliko prodavnica u e Beogradu ali i u regiou. Brena ce naravno da bude najbolji model za sve svoje proizvode i ne cude se sto je kao glavni odjevni predmet da promovise odabrala carape jer su njene noge uvijek bile sinonim za samu nju i njenu cijelu karijeru.

Ali kada se radi o kucanskim poslovima Brena je osoba koja se nicega ne stidi te je prije par dana na svoju slavu Aranđelovdan zasukala rukave te skupa sa ženom koja joj pomože i kuha spremala hranu za goste koji su trebali doci. Ali svi su se pitali gdje je Boba tu.