Sela kod očuha u krilo i svet šokirala! “Sinoć smo se malo zabavili i bilo nam je…” ODREAGOVALA I MAJKA” OVO JE GROZNO…”

Živimo u vremenu kada je situacija takva da nas više ništa ne moze iznenaditi a u to smo se mogli uvjeriti nebroj puta. Naime posebno kada se vidi neka veza između polubraće i sestara i onda nam ne bude dobro kada vidimo javno neke slike i video snimke. Ovo je priča koja će vjerovatno da vam okrene želudac a dolazi nam ni manje ni više nego iz Americe. Mi vam sada predstavljamo jednu jako čudnu porodicu iz svijeta sporta a ova priča viralna postaje 2021. godine!

Njeno ime je Kim Zolčijak koja se proslavila u nekim emisijama vezanih za vječanje a bila je u braku sa NFL ZVEZDOM KROJ BIRMANOM. Ali sada stvari odlaze dalje i pojavila se sada slika njene kćerke i to ni manje ni više nego sa očuhom a komentari su toliko gnusni i negatvni bili da su se nizali jedan za drugim. Klipovi kada se pogledaju malo bolje i neke njene slike na Instagramu moze se vidjeti da mu sjedi u krilu u nekim izazovnim pozama pa su se pitali da li je uredu ovaj odnos!

Veliki broj pratilaca su negativno komentarisali sve ovo a oglasila se i sam Kim koja je imala naravno sta da kaze na sve ovo. Njena kćerka iam 25 godina a od 2013 godine odlucila je da uzme i očevo prezime i oni su ako skladna porodica koja je u jednu ruku i malo uvrnuta.

“Kćerka vam ne bi trebala sjediti u krilu vašeg supruga.”- samo su neki od komentara koji su se nizali.

Mediji su kontaktirali Kim radi ovih slika a ona je rekla: “Molim vas gledajte svoja posla, boli me uho za te priče, svi ste vi bolesni i iskrivljeno gledate. GROZNO.”