Lepa Lukić konačno se odvažila napisati testament: SVE OSTAVLJA NJEMU- restorane,2 stana i mnogo novca! ALI USLOV JE OVAJ I MORA ISPUNITI

Poznata pjevacica nase narodne muzike Lepa Lukic je nedavno govorila o tome kako je ona napisala testament.

Otkrila je javno da svo bogastvo koje je stekla tokom svojih 50 godina karijere odlucila da ostavi svom bratancu Radislavu ali on mora u svemu ovome da ispuni samo jedna uslov da bi sve to pripalo njemu.

Naime kako je navodeno nakon smrti pjevacice njen bratanac ce da dobije dva stana, restoran, kucu i sav novac koja je Lepa ustedila ali uslov mu je da se brine o mački Mazi.

Ja sam napisala testamanet u kojem se navela da se moj bratanac mora brinuti o macki ako ja odem prije nje. Radislav mora da se brine o Mazi da je mazi i pazi i naslijedit ce sve sto sam dobila tokom cijelog svog ziota. To stoji u dokumentu koji ide mom advokatu. rekla je Lepa i rekal je da je jako vezana za macu koju je ona usvojila prije 9 godina i koja joj je sve.

 

Ona je cudo macke, cudo od zivotinje i ako to zvuci svima cudno ja je dozivljavam kao svoje dijete. ZAto sam morala da je zbrinem i kada me ne bude i zelim da znam ako ja odem prije nje da ce da bude sretna i zbrinuta. Od 2011. godine smo skupa kao majka i kcerka.