“Napunila sam 15 godina i odrasla sam sa bakicom koja je umrla prije dva mjeseca….”

Ja sada imam 15 godina te sam odrasla sa svojom bakom koja je umrla prije dva mjeseca. Nikada mi nije ni htjla da kaze ko su to moji roditelji a kada bi je pitala ona je govorila da cu da saznam kada budem trebala da saznam i kada bude pravo vrijeme za to.

Nakon sto je ona umrla ostavila je testament kojim svu imovinu ostavlja meni ali ono sto je meni jako bitno bilo jeste da je ostavila pismo u kojem je navela ko su to moji roditelji. Treazila je od mene da se ta koverta ne otvara dok ne napunim 18 godina ali prosto nisam mogla da trpim toliko dugo i ja sam htjela da saznam. Moja majka je bila i sada je sigurno “prodavacica ljubsvi”

Nakon mog rodjenja ona je otisla sa nekim nepoznatim muskarcem kako je baka saznala u Rusiju te nikada se nije vracala i nije zvala da bi pitala za mene. Moj tada je bio blize i danas je poznat i uticajan politicar u gradu i sire ali u tom trenutku moja mama je imala mnogo vise muskaraca.

ALi kako je i baka rekla on je moj otac i to 99 posto. Ne znam sta da radim iskreno se jako kajem jer nisam slusala bakicu i sacekala 18 godina da vidim o cemu se radi. Mozda bi sve ovo sada lakse i bolje podnijela a ovako mi sve izgleda jako lose. Izgzbila sam sada nadu da cu ikada biti u zagrljaju svojih roditelja.