Liječnik pokazao jednostavan postupak za deblokadu začepljenih sinusa u 20 sekundi: STVARNO DJELUJE!

Stanje začepljenih sinusa može dovesti do raznih neugodnosti kao što su glavobolja, otežano disanje, prekomjerno suzenje, što u konačnici utječe na ukupnu kvalitetu života.

U izvanrednom prikazu, dr. Alan Mandell predstavio je brzu i nekompliciranu metodu za ublažavanje začepljenja sinusa, pružajući pacijentima olakšanje u samo 20 sekundi.

Ova metoda ne samo da pruža brzo olakšanje kod začepljenih sinusa, već i učinkovito ublažava popratne tegobe i neugodne simptome.

Svakako, pokušaj se neupitno isplati, slažete li se?

Koje se strategije mogu upotrijebiti za učinkovito rješavanje ovog problema?

Na društvenim mrežama liječnik velikodušno nudi jednostavnu i nenametljivu metodu za ublažavanje nelagode u nosu.

Pritiskom na određene točke na licu možete doživjeti opuštanje nosa u roku od nekoliko sekundi.

Tijekom proljetne sezone začepljeni nos obično se smatra prvim znakom prehlade koja zahtijeva liječenje.

Korisno je razumjeti ključne čimbenike koji pridonose osjećaju začepljenosti nosa i začepljenosti sinusa.

alergije

strukturalne nepravilnosti (kao što su nosni polipi ili devijacija nosnog septuma)

Ostanite u hladnom ili sušnom okruženju.

Prisutnost ove neugodne bolesti može znatno otežati nečiju sposobnost obavljanja redovitih aktivnosti.

U slučaju začepljenog nosa često nam je instinkt da brzo potražimo pomoć u ljekarni, unatoč postojanju brojnih kućnih lijekova poput inhalacija, ispiranja nosa, povećanog unosa tekućine i toplih obloga, koji mogu učinkovito ublažiti začepljenost dišnih putova. .

Kada tražite olakšanje putem drogerijskih sprejeva, važno je zapamtiti da je njihova uporaba ograničena na nekoliko dana i ne treba ih smatrati jedinstvenim, sveobuhvatnim rješenjem.

Na internetu smo otkrili nekompliciranu metodu za odmatanje nosnih prolaza.

Slobodno pokušajte u ovom trenutku.

Najnovija senzacija koja je osvojila internet

Za ovaj problem ne postoji jedinstveno, sveobuhvatno rješenje.

Prema savjetima fizioterapeuta i liječnika, postoji jedna učinkovita metoda za ublažavanje začepljenih dišnih putova i pružanje olakšanja.

Platforme društvenih medija obiluju videozapisima s uputama koji pružaju smjernice o širokom rasponu tema.

Dr. Alan Mandell, također poznat kao Motivaldoc na TikToku, daje jasno i sažeto objašnjenje kako ova jednostavna, ali vrlo učinkovita metoda djeluje.

Kako bi se ublažila nelagoda, preporučena tehnika uključuje primjenu pritiska na obje strane nosa i lagano povlačenje prema ušima.

U roku od samo nekoliko sekundi, zadatak je dovršen.

Za kraj članka, dostupna je video lekcija za referencu.

Multimedijska platforma doživjela je navalu komentara nakon objave zajedničke snimke.

Među korisnicima interneta postoji širok raspon mišljenja.

Postoje pojedinci koji vjeruju da korištenje trika za opuštanje nosa donosi samo privremeno olakšanje, dok drugi tvrde da je doista učinkovit.

Ipak, dio korisnika TikToka odlučio je malo promijeniti ovaj pristup.

Za olakšanje se predlaže nakratko pritisnuti istodobnim stiskanjem nosa, pritiskom jezika na nepce i pritiskom između obrva kažiprstom i srednjim prstom. Vjeruje se da ova tehnika pruža olakšanje u roku od nekoliko sekundi.

Sveobuhvatna analiza različitih jednostavnih i učinkovitih kućnih lijekova koji se mogu koristiti za ublažavanje začepljenosti nosa, osim tradicionalnih medicinskih intervencija.

U okviru ovog članka, upoznat ćemo vas s izborom opcija s kojima možete eksperimentirati, a za sve nije potreban recept ili posjet ljekarni.

Kombinacija pare i vrućeg zraka stvara snažnu silu.

Proizvodnja pare korištenjem tople vode može biti korisna za pročišćavanje zračnih prolaza. Imate mogućnost tuširanja ili kupanja vrućom vodom i dopustiti pari da prirodno pročisti vaše nosne prolaze. Druga metoda uključuje punjenje zdjele vrućom vodom, stavljanje ručnika preko glave i kratko udisanje pare.

Ovlaživač

Dodavanjem vlage suhom zraku i osiguravanjem da prostorija održava idealnu razinu vlažnosti, ovlaživač zraka ima sposobnost ublažiti začepljenost nosa. To može učinkovito smanjiti upalu i potaknuti otpuštanje sluzi. Kako biste spriječili razmnožavanje bakterija i plijesni, važno je odabrati ovlaživač zraka opremljen filtrom za čistu vodu i redovito ga čistiti.

Otopina koja sadrži sol.

Pročišćavanje začepljenog nosnog prolaza može se lako postići korištenjem fiziološke otopine. Kombiniranjem pola žličice soli s toplom vodom i davanjem kroz pipetu ili raspršivač, može se učinkovito ublažiti začepljenje. Komponenta soli pomaže u smanjenju upale i pospješuje otpuštanje sluzi.

Hidratacija

Osiguravanje odgovarajuće hidratacije pomaže u održavanju tekućine sluzi nosne šupljine, olakšavajući ublažavanje nazalne kongestije i nelagode. Uz vodu, u tu svrhu mogu se konzumirati i biljni čajevi te topli napitci poput čaja od meda i limuna.

Poboljšajte svoj nosni prolaz i ublažite začepljenost prilagođavanjem položaja spavanja. Podizanje glave s višim jastukom može učinkovito iskoristiti silu gravitacije u vašu korist.

VIDEO UPUTE:

@motivationaldoc

Unblock Your Stuffy Nose in Seconds! #drmandell #youtube #stuffynose #sinus #fyp

♬ original sound – Motivationaldoc