LIMUN, BIELI LUK I SIRĆE: Izuzetno moćna mješavina koja čisti najgore srčane blokade i održava zdravlje arterija…

Kombinacija limuna, češnjaka i octa stvara snažnu mješavinu koja učinkovito uklanja ozbiljne blokade srca i potiče optimalno zdravlje arterija.

Nemojmo raspravljati o konvencionalnim upotrebama nevjerojatno snažne mješavine limuna i češnjaka, kao što je začinjanje ribe ili pripremanje ukusnog domaćeg preljeva za salatu.
Limun i češnjak, nedvojbeno među najhranjivijim namirnicama na planetu, nude obilje korisnih nutrijenata koji pridonose cjelokupnom zdravlju i dobrobiti. Ove dvije supernamirnice pružaju brojne prednosti za ljudski organizam.

Povećanjem blagostanja i potencije ovog dinamičnog dua, mogu se iskusiti dobrobiti poboljšanog zdravlja arterija. Prekomjerne razine LDL-a, koji se obično naziva “lošim” kolesterolom, imaju potencijal nakupljanja unutar stijenki arterija, ometajući protok krvi i povećavajući vjerojatnost srčanog ili moždanog udara.
Iako postoje dostupne farmaceutske mogućnosti za rješavanje ovog stanja, zašto ne razmotriti holistički pristup? Prirodni lijekovi nude veću učinkovitost bez ikakvih nuspojava. Na primjer, uključivanje više češnjaka i limuna u vašu prehranu može učinkovito smanjiti razinu LDL kolesterola. Međutim, važno je napomenuti da se ove alternative ne smiju smatrati zamjenom za propisane lijekove, već kao komplementarna pomoć.
Za učinkovito uklanjanje srčanih blokada može se koristiti snažna kombinacija limuna i češnjaka. Ova metoda uključuje prikupljanje sljedećih sirovih sastojaka: 1 šalica soka od limuna, 1 šalica soka od đumbira (dobivenog nasjeckanjem đumbira i cijeđenjem soka), 1 šalica soka od češnjaka (dobivenog sjeckanjem češnjaka i cijeđenjem soka) i 1 šalica jabučnog octa.

Priprema:

Započnite kombiniranjem svih navedenih sastojaka i ostavite ih da se kuhaju trideset minuta. Nakon što je ovaj korak završen, važno je pustiti smjesu da se ohladi.
Nakon što se temperatura spusti, u smjesu umiješajte 3 šalice organskog meda. Prebacite ovu mješavinu u staklenku i ohladite je za skladištenje.
Upute za upotrebu: Konzumirajte žlicu ove mješavine svako jutro prije doručka. Alternativni pristup:
Potrebne sirovine za ovaj recept su šest limunova koje treba oguliti i narezati na sitne komadiće, kao i tridesetak češnjeva češnjaka koje je potrebno narezati.

Priprema:

Pomiješajte sve sastojke u blenderu i miksajte dok se dobro ne sjedine. Dobivenu smjesu prebacite u posudu i dodajte 2 litre vode. Ostavite smjesu da zavrije i kuhajte 5 minuta.
Nakon zagrijavanja maknite s izvora topline i ostavite da se ohladi. Ohlađenu tekućinu procijedite i pažljivo ulijte u staklenu bocu. Zbrinite sve preostale ostatke. Smjesu čuvati u hladnjaku.
Za pravilno korištenje ovog proizvoda preporučuje se uzimanje 50 ml dnevno tijekom 3 tjedna. Nakon toga, savjetuje se napraviti stanku od 1 tjedna. Nakon toga, nastavite s dnevnim unosom od 50 ml još 3 tjedna.

 

Priprema:

Treća metoda omogućuje ponavljanje ove tehnike čišćenja svakih 6 mjeseci.
Za početak jednostavno stavite 3 limuna i 15 režnjeva češnjaka u blender. Nakon toga, po potrebi dodajte vodu i miješajte dok se dobro ne sjedini.
bilješke:
Kako biste postigli željeni okus, slobodno dodajte malu količinu šećera prema svojim željama. Pripremljenu smjesu prebacite u metalnu posudu. Nastavite slijediti iste korake koristeći dodatna tri limuna i petnaest češnja češnjaka. Kada je druga smjesa gotova, bitno je umutiti litru vode i uliti u posudu.
Zatim stavite lonac na štednjak i zakuhajte. Kad zavrije, smanjite vatru na srednju i ostavite da lagano kuha 5 minuta. Nakon određenog vremena, procijedite smjesu i prebacite je u zasebnu posudu. Na kraju pustite da se tekućina potpuno ohladi u posudi.