Ljudi u velikoj mjeri prodaju stanove i kupuje ove kuće- KUĆA KOŠTA 15.000 EURA A GOTOVA JE ZA 5 DANA- Odmah useljiva

Jasna nam je situacija sada da je influacija ovih godina dosla do vrha i da je uhvatila cijeli svijet. Dovoljno nam je svima da samo jednom odemo do radnje i shvatimo da su neki artikli tada skuplji dva ili tri puta u toku ove godine. To se isto odnosi na sve ostale segmente zivota a danasnja nasa tema je nekretnije i cijena svega jer je to doslo do neke svemirske visine.

Sada je veliki trend medju mladima koji imaju probleme sa stambenim izazovima da bi radiji imali svoj neki vlastiti dom nego da bi kupili neki stan.U sadasnjoj eri je postalo povoljno i isplativo skoro da se kupe montazne kuce a to je jednostavno odrziva alternativa.

Cijena stanova u novogradnji ide do 3000 eura po kvadratnom metru a to je zaista velika cifra. Uzmimo za primjer jedan mladi bracni par koji bi stan do 50 m kvadratnih. Za ovaj poduhvat vam treba sigurno oko 150.000 eura a sa druge strane montazna kuca ide do 10.000 eura za tu velicinu.

DUGO JE RAZDOBLJE gradnje toga a jasno je da su montazne kuce jako popularne u Sjedinjenim Drzavama. U novije vrijeme na Balkanu raste popularnost ovog tipa kuce. Naime primarno je da se grade kuce do 70 m kvadratnih, jer se smatra ova velicina uredu za porodicu sa dvoje djece.