Majka i otac ne mogu sakriti suze radosnice! Milica Todorović konačno podelila najlepše vesti sa javnosti i porodicom! SREĆA JOJ STIGLA

Jasmina i Milan Todorović su roditelji naše poznate pjevačice Milice Todorović i sada zaista imaju razlog da se vesele i raduju a posebno sada ovom prilikom kada je njihova kcerka sada obradovala.

Milica je sada odlucila da podijeli dirljivu i zaista lijepu sliku svojih roditelja koji su jako sretni u braku i to sada 34 godine, te je tu napisala i divnu cestitku na kojoj se vidi koliko je njihova ljubav trajna.

Napisala je tu srdačnu poruku :

“Još 34 pa opet” Volela bi da ste mi živi i zdravi dugo godina. ”

Svi pratioici koji je prate jako često niszu mogli a da ne primjete kako je majka Milice Todorović jako lijepo i sada je jasno na koga je pjevačica tako lijepa. Naime od samog pocetka Milan i Jasmina su bili velika podrška.

U intervju u emisiji “Magazin IN” Jasmina je rekla da je oduvijek bila Milician podrška i uvijek je voljela to sto ona zna da donese zdrave odluke. Sebe je opisala kao pogretač snage koju Milica ima i uvijek je tu da je podržava. Svaka odluku koju je Milica donijela je bila ispravna. Milica uvijek utjehu pronađe u svom rodnom domu u Kruševcu jer je to licno utociste.